#ukrpryroda

У жовтні Україну відвідає всесвітньо відомий експерт у сфері сталого розвитку Тоні Джунайпер

Тоні Джунайпер, відомий письменник, консультант міжнародних компаній, один з найбільш впізнаваних екологів Європи і визнаний експерт в сфері сталого розвитку, який увійшов в десятку кращих фахівців в світі за останні 30 років, приїде в жовтні до Києва з діловим візитом.

Тоні Джунайпер виступить модератором відкриття 4-го Міжнародному Форуму з відновлюваної енергетики та енергоефективності REF-2012 Kyiv, який відбудеться в Києві 16-17 жовтня 2012

Під час свого візиту Тоні Джунайпер також прочитає лекцію на тему сталого розвитку енергетики перед учасниками Форуму REF-2012 Kyiv.

Досвід експерта включає більше 30 років формування сталого розвитку на місцевому, національному та міжнародному рівнях. Британець за національністю, Тоні Джунайпер працював над формуванням сталого розвитку суспільства - від створення навчальних закладів до створення законопроектів, які контролюють діяльність міжнародних компаній, і спрямовані на збереження лісів та збереження клімату. Він почав свою кар'єру як орнітолог, працюючи з BirdLife International. З 1990 року він працював в «Friends of Earth» і був виконавчим директором організації в 2003-2008 роки, віце-головою «Friends of Earth International» в 2000-2008 рр..

Сьогодні Джунайпер консультує міжнародні компанії як практикуючий консультант і як засновник Robertsbridge Group. Він є головою кампанії зі змін клімату 10:10, головою міжнародної ініціативи Actions for Renewables, редактором британського журналу «GREEN». На рахунку Тоні Джунайпера ряд книг, кілька з яких удостоїлися міжнародних нагород, у тому числі книга «How Many Light Bulbs Does It Take To Change A Planet? ("Скільки лампочок потрібно, щоб змінити планету?"). Разом з його високістю Принцом Уельським він виступив співавтором книги «Harmony». Його остання книга «What has Nature ever done for us?» («Чого природа ніколи не робила за нас?") Буде опублікована в 2012 році.

Ключовими темами REF-2012 Kyiv, який відвідає експерт, стануть удосконалення законодавчої основи для розвитку відновлюваної енергетики в Україну, місце стійкої енергетики в Оновлені Енергетичної Стратегії, «зелений тариф» і «українська складова» в проектах відновлюваної енергетики, а також енергоефективність у промисловості.

Довідка

16-17 жовтня в Києві Відбудеться 4-й Міжнародний Форум з відновлюваної енергетики та енергоефективності REF-2012 Kyiv, ключова ділова подія в сфері побудови стійкої енергетики в Україні.

Джерело: rencentre.com