#ukrpryroda

РОЗВИТОК ЗАРАДИ ПОРЯТУНКУ


Під такою промовистою назвою вийшла у світ книга, яка є інтелектуальною інвестицією українських вчених та експертів у розвиток нашої країни, формування конкурентоздатної структури української економіки, будівництво сильної процвітаючої держави, створення надійного базису для зовнішньої політики і безпеки (Розвиток заради порятунку. Шевчук В.Я., Черняк В.К., Ковальчук Т.Т., Педан М.П., Панков О.І. та ін. – К.: Геопринт, 2016. – 227 с.).

У книзі, яка складається з 10 розділів, обґрунтовано нову концептуальну модель розвитку країни та шляхи переформатування національної економіки, виходячи з наявної матеріально-технічної бази, природно-географічних і кліматичних умов, знань, інтелекту та ментальності головної продуктивної сили – населення, за якої основним критерієм дієвості влади буде динаміка зростання індексу людського розвитку.

Ми, автори, прагнули не лише поставити діагноз, а й виписати рецепт, довести до читача ключову думку – у нинішньому глобальному егоїстичному світі не варто розраховувати на чужу допомогу. Україні треба покладатися на власні сили.

Запрошуємо усіх, хто хоче взяти участь у втіленні всеукраїнського проекту «Наше Спільне Майбутнє», поширювати цю книгу, а також долучатися до колективу авторів, надсилати свої пропозиції, доповнення, окремі розділи і параграфи на адресу: office (at) ukrpryroda.org.  

Василь ШЕВЧУК, д.е.н., професор, координатор авторського колективу


ЗАВАНТАЖИТИ  


Постійне місце розташування книжки на сайті: 
UKRPRYRODA.ORG > Видання > Книжки

ЧИТАТИ КНИЖКУ